We werken met de producten van Celestetic.

Celestetic is een Belgisch bedrijf en het eerste laboratorium voor medi-esthetiek. de producten zijn niet getest op dieren. Ze bevatten geen kleurstoffen, parfum of parabenen.

 

Gelaatsverzorging Basis                               €50

Reinigen van de huid, scrub, vapozone om de poriën open te zetten, verwijderen van comodonen, epileren van wenkbrauwen, gelaatsmassage, LED tunnel, serum en dagcréme.

 

Gelaatsverzorging met vliesmasker              €70

Idem als de basis, maar in plaats van LED tunnel een vliesmasker dat wordt afgenomen met een warme doek.

 

Gelaatsverzorging met Paraffine                €70

Reinigen van de huid, scrub, vapozone omde poriën open te zetten, verwijderen van de comodonen, epileren van de wenkbrauwen, gelaatsmassage, masker van paraffine, serum, dagcreme.

Een paraffinebehandeling van het gelaat verzacht de rimpels verjongt de huid. Bovendien zorgt de warmte van een paraffinemasker ervoor datt de poriën worden open gezet zodat deactieve producten beter worden opgenomen.

 

Dermaplanning                                             €70

Reinigen van de huid, scrub, vapozone om de poriën open te zetten, verwijderen van de comodonen, epileren van de wenkbrauwen, met een mesje de dode huidcellen en donshaartjes verwijderen, gelaatsmassage, LED lamp, serum en dagcréme.

Dermaplanning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes verwijderd worden van het gelaat  met een speciaal ontworpen chirurgisch steriel mesje. Het is momenteel de meest efficiënte manier omje huid te exfoliëren en om verstopte poriën te voorkomen. Met deze behandeling bekom je een mooie zachte, stralende en frisse huid. Dermaplanning is een veilige en effectieve behandeling voor huidverjonging.

 

HUIDVERBETERING;

Bij huidverbetering werken op de problemen van uw huid. Dit kan gaan om huidveroudering, maar ook acné, couperose, pigmentvlekken of littekens.

 

Gelaatsverzorging met chemische peeling   €70

idem als de basis + chemische peeling.

Peelings zijn behandelingen waar men fruitzuur aanbrengt op de huid om een beperkte en gecontroleerde afschilfering van de meest oppervlakkige lagen van de epidemie te veroorzaken. Het doel van deze vernietiging is om de geëxfolieerde  lagen te renegeren en de natuurlijke productie van elastine en collageenvezels te stimuleren en rimpels te verminderen.

Chemische peelings worden opgesteld om de huid te ontdoen van dode huidcellen.

Ontstekingsremmende bestanddelen worden aan de formules toegevoegd om het risico op ontstekingenna de chemische peelings aanzienlijk te verminderen. De cliënt kan dus snel de effecten van de behandeling zien.

 

Kuur van chemische peeling 6x                     €400

Om het beste resultaat te bekomen van een slechte huid is het aangeraden om 6x om de 14 dagen een behandeling te doen. Daarna kan je het bijhouden om de 5à6 weken.

 

 

 

BB-Glow                                                     €90

Reinigen van de huid, scrub, epilatie van de wenkbrauwen en bovenlip, chemische peeling, BB-Glow behandeling met 2 serums, LED lamp en aftercare balsem.

BB-Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten.

BB-Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig.

 

Kuur BB-Glow                                        €250

Voor een optimaal resultaat is het aangeraden om deze behandeling 3x  te herhalen om de 3 weken.

Daarna kan je het bijhouden om de 5à6 weken.